Alkusivulle

 

 

 


 

Immosten Sukusivusto

 Immosten Sukuseura ry. 

Toimintasuunnitelma vuosille 2016 - 2017 


Sukuseura ylläpitää omaa kotisivua Internetissä (http://immonensukuseura.fi/) Kotisivulta asiasta kiinnostuneet saavat tietoa sukuseurasta sekä sukuseuran asioita hoitavien henkilöiden yhteystiedot. Kotisivuja ylläpitää Jari Immonen Varkaudesta. 

Sukuhaaroista kootaan edelleen tietoa ja syötetään uusia tietoja sukuohjelmaan. Sukuohjelmaa ylläpitää Viljo Immonen, tietoja kerää serkkunsa Heikki Immonen. Suvun jäseniltä toivotaan aktiivista otetta tietojen ilmoittamisessa edellämainituille henkilöille. 

Sukuyhdistyksen vuosikokous pidetään uusittujen sääntöjen mukaan joka toinen vuosi kesä-elokuun aikana ja mahdollisuuksien mukaan eri paikkakunnilla. Kokouksiin osallistuville jäsenille pyritään varsinaisten vuosikokousasioiden lisäksi tarjoamaan tietoa järjestelypaikkakunnasta ja näin lähtemään innostuneena mukaan kokoukseen. 

Sukuseuralla on hyväksytty uudet säännöt uudet säännöt vuonna 2011, joiden tavoitteena on laajentaa jäsenkantaa. Hallitus näkee mahdollisuutena näin piristää sukuseuran toimintaa ja laajentaa kiinnostusta sukuseuran toiminnasta ja näin myös saada uusia aktiivisia jäseniä toimintaansa. 

Hallitus toivoo, että sukuseuran toimintaan saadaan uusia, aktiivisia henkilöitä, joilla on aikaa ja kiinnostusta oman sukunsa tutkimiseen sekä sukuseuran toiminnan aktivoimiseen. 

Tavoitteena edelleen aktivoida kirjahanketta siten, että materiaalia kootaan jäsenistön toimesta ja toimitetaan hallitukselle, joka jäsentää materiaalin kirjaksi suunnitelman mukaisesti. Kirjan laatiminen ei ole edistynyt tavoitteiden mukaisesti ja näyttääkin vahvasti siltä, että kirjan tekemiseen tulee palkata ulkopuolista apua. 

Sukuseuran jäsenten toivotaan kertovan sukuseuran toiminnasta lapsilleen ja muille sukuun kuuluville. Näin sukuseuran toimintaan saadaan uutta, aktiivista otetta. 

Immosten Sukuseura ry. 

Hallitus